Gezocht: mensen met dementie Datum July 11, 2018

Een op de vijf mensen krijgt dementie. Er wordt veel over mensen met dementie gesproken, terwijl zij zelf nauwelijks aan het woord komen. De gemeente Deventer en FIER& onderzoeken hoe mensen met dementie zelf willen blijven meedoen in de samenleving. 
 
Meedoen? Graag!
Via een interview kunnen mensen met dementie aangeven wat hun wensen en behoeften zijn. Ook kunnen mantelzorgers meepraten. De resultaten worden anoniem verwerkt. Aan de hand van de resultaten kan FIER& beter voldoen aan de wensen die er zijn. Een mooie stap in de richting van een dementievriendelijk Deventer. Heeft u dementie en wilt u graag meedoen aan dit onderzoek? Bel 0570 615 805 of mail info@fieren.nl
 
Wat is FIER&?
FIER& zet zich in voor een Deventer waarin mensen met én zonder dementie samen activiteiten of vrijwilligerswerk doen, op basis van gelijkwaardigheid. Erbij horen, aandacht, begrip voor elkaar en ontmoeten staan hierbij centraal. FIER& is een samenwerkingsverband tussen de Vrijwilligerscentrale, de gemeente Deventer, de sociale teams, Ludgerus, WZC Humanitas, Carinova Vrijwillige Thuiszorg, DemenTalent en Solis.