Kisiwa koopt stieren met hulp van Achmea Foundation Datum April 9, 2018

Stichting Kisiwa heeft vier stieren aangekocht voor de boerderij in Kenia. De aankoop is mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Achmea Foundation.
 
Ruben Koning, oprichter van Stichting Kisiwa: “Met de stieren kunnen we de kosten op onze boerderij in Kenia drastisch verlagen. Tot voor kort moesten we stieren huren van andere boeren. Nu kunnen we onze stieren verhuren. De mest die de dieren produceren kunnen we gebruiken om het land vruchtbaarder te maken.”
 
Als dank aan de medewerkers van Achmea hebben we hen gevraagd één van de vier stieren een naam te geven. Zij kozen voor de naam Rulo.
 
Structureel uit armoede
Stichting Kisiwa help Keniaanse kinderen structureel uit armoede. Dit doen we onder andere met een voedselprogramma. Voor maar €18,- krijgt een kind in Kenia een jaar te eten en kan het, op school, aan een hoopvolle toekomst werken. Via Stichting Kisiwa krijgen ruim 900 Keniaanse kinderen zo iedere dag een warme maaltijd op de basisschool. Dit zorgt ervoor dat de kinderen naar school komen; ze leren en ontwikkelen zichzelf in plaats van dat ze op zoek zijn naar voedsel en het biedt de basis voor een betere gezondheid.
 
Help ook een Keniaans kind structureel uit armoede. Steun Stichting Kisiwa met een structurele gift. Met €18,- per maand voedt u 12 kinderen op de basisschool. Met €45,- per maand voedt u een hele klas! Ga naar www.kisiwa.nl/geef voor meer informatie