Rotaract Deventer doneert 5000 euro aan Kledingbank Datum July 5, 2018

Woensdag 4 juli jl. heeft Rotaract Club Deventer een cheque van € 5.000,00 mogen uitreiken aan Stichting Kledingbank Deventer. Het geld is opgehaald om de Kledingbank te voorzien van kledingopslag en kleding voor de mensen in Deventer, die het om wat voor een reden dan ook, hard nodig hebben.

De jaarlijkse afsluiting en uitreiking heeft plaats gevonden bij Paviljoen Vogeleiland in Deventer. Aantredend voorzitter Knillis van der Burg heeft de cheque mogen uitreiken aan Anne-Beth Sorgdrager, en Ruben Brinkman voorzitter van Stichting Kledingbank Deventer.

“Het geld komt zeer goed van pas. Met dit bedrag kunnen wij omgerekend bijna 800 mensen 2 jaar voorzien van nieuw ondergoed”. Aldus bestuursvoorzitter Anne-Beth Sorgdrager. Net als kwalitatief goede heren spijkerbroeken is er een grote vraag naar nieuw ondergoed.

Het geld is door Rotaract Deventer opgehaald met verschillende activiteiten tijdens bijvoorbeeld het Dickens Festijn, de wijnproeverij bij het Sandton IJsselhotel en deelname aan de Deventer Boekenmarkt.