De 15e schaatsnacht van Deventer Datum January 7, 2018

Op zaterdag 13 januari organiseert De Scheg in samenwerking met de Deventer IJsclub wederom de Schaatsnacht van Deventer. De Deventer Schaatsnacht draait om de prestatietochten van 25 (alleen voor jeugd t/m 12 jaar), 50, 100 of 150 kilometer. De schaatsnacht van Deventer is een gezellige sportieve schaatsnacht voor zowel schaatsers als toeschouwers.
 
Goede voorbereiding grote tochten
De Schaatsnacht van Deventer is een perfecte gelegenheid voor lange afstandsrijders om zich voor te bereiden op prestatietochten zoals op de (Alternatieve) Elfstedentocht. Het is ook een leuke uitdaging voor de recreatieve schaatsers. De Schaatsnacht start om 16.00 uur. Finishen is mogelijk tot 23.00 uur.
 
Energierijke tussendoortjes
Deelnemers worden tijdens de dweilpauzes voorzien van energierijke tussendoortjes. Naast de prestatietochten zijn er diverse activiteiten als ijsspelletjes en live muziek rondom de sfeervol aangeklede kunstijsbaan. Speciaal voor tieners is er vanaf 19.00 uur discoschaatsen.
 
Inschrijven nu mogelijk
Vanaf nu is inschrijven voor de Schaatsnacht van Deventer mogelijk via de webshop. De kosten bedragen €5,25 voor de jeugd t/m 12 jaar en €14,75 voor volwassenen. Voor recreatief schaatsen geldt het normale entreetarief. Voor deelnemers is gebruik van een transponder (Pro Chip) verplicht. Deze kan via de webshop gehuurd worden. Daarnaast wordt alle deelnemers geadviseerd een helm te dragen tijdens de prestatietocht.
 
Kijk voor meer informatie over De Schaatsnacht van Deventer op www.descheg.nl.