De Kangoeroe Klup van Devinco Datum January 4, 2018

De Kangoeroe Klup is sport en beweging voor de jeugd vanaf 4-6 jaar, met een knipoog naar korfbal. Rennen, gooien, vangen en schieten op een lage, grote korf zijn maar enkele van de spellen die we doen! De kinderen leren in een veilige omgeving het samenspel dat bij onze sport hoort. De begeleiders van Devinco organiseren allerlei leuke spelletjes met ballen en andere spelmaterialen voor de kinderen.

De naam 'Kangoeroe Klup' is gekozen, omdat de kangoeroe veel vaardigheden heeft die horen bij de korfbalsport. Denk aan snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Ook heeft de kangoeroe een buidel, die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is als een buidel: een veilige en warme plaats voor de jongste leden!

Op zaterdag 13 januari willen we weer beginnen, op de zaterdagochtend, 1 x per 2 weken, van 10.00 tot 11.00 uur in Sporthal Keizerslanden. Dit is vaak tegelijk met de wedstrijd van de F- en E-teams, de jongste teams in de korfbalcompetitie.

In de wintermaanden  (van eind oktober t/m maart) is de Kangoeroe Klup binnen in de zaal. In het najaar en voorjaar komt de Kangoeroe Klup buiten bij elkaar op het Devinco-veld, sportpark Rielerenk.

Sannah van der Meulen, Suzanne Kappenburg en Romy Aa staan klaar om de kinderen te begeleiden en een hoop plezier te bezorgen. 

De coördinatie wordt verzorgd door Carjanne Meijer. Zij kan u tevens meer informatie verstrekken kangoeroeklup@devinco.nl .