Studente organiseert sponsorloop voor KiKa Datum March 9, 2018

Evie van Kerkvoorde gaat zich inzetten voor KiKa. Dat doet ze door een sponsorloop te organiseren, deze zomer.
 
Evie volgt momenteel een studie  “sport en Bewegen” aan de ROC-Aventus in Apeldoorn. Om studiepunten te vergaren moet zij een activiteit organiseren, met een sportieve insteek. Zo kwam ze op het idee een sponsorloop te organiseren .
 
Omdat ze in haar kennissenkring een paar vrienden heeft die dit jaar meedoen met de KiKa-estafetterunen, en hiervoor geld inzamelen , kwam Evie op het idee om deze sponsorloop te organiseren voor Kika en dus ook “Team Deventer” . Team Deventer, de naam van de groep die de KiKa-esatfetterun gaat doen is dan ook heel erg blij met dit initiatief.
 
Om een mooi bedrag binnen te halen hoopt ze op een honderd deelnemers. De loop is vastgesteld op zondag 8 juli om 10.00 uur en de kosten zijn €10,00. Dit bedrag komt volledig ten goede voor KiKa.
Wel heeft Evie nog wat hulp nodig om dit alles goed te organiseren. Zo hoopt zij dat er een bedrijf is dat een aandenken en wat te drinken voor de lopers beschikbaar wil stellen.
Naast het goede doel vind ik het ook belangrijk om iedereen in beweging te krijgen. Dit door een mooie loop te organiseren door de bossen van Diepenveen. Wandelen mag natuurlijk ook en de afstanden zijn 5 en 10 km. Ik wil er een mooi feestje van maken met een goed doel zoals Kika maar ook mensen in beweging zetten.
 
Inschrijven voor de loop of sponsoring voor de loop kan via een webpagina van “Team Deventer’ : http://kika.vlastra.eu