Kaarten Schouwburg bestellen via Theater Kassa Datum October 20, 2016

De Deventer Schouwburg start op 18 oktober met  een  samenwerking met de Nationale Theater Kassa en realiseert daarmee een betere bereikbaarheid.

Vanaf 18 oktober wordt de telefonische  kaartverkoop voor de Deventer Schouwburg verzorgd door de Nationale Theater Kassa. Het landelijk bespreekbureau voor  concerten, theater, shows en evenementen. De telefoon wordt opgenomen door gespecialiseerde medewerkers die door de Deventer Schouwburg  zijn opgeleid en precies weten wat het theater te bieden heeft.

Betere bereikbaarheid
Belangrijke reden voor deze keuze  van de kaartverkoop is een hoge service en betere bereikbaarheid.  De kassa van de Deventer Schouwburg  is straks telefonisch zeven dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend  van 10.00 - 20.00 uur op nummer 0900 – 3000 200 (45 cpm).  Voorheen konden bezoekers alleen van maandag t/m vrijdag bellen van 13.00 tot 17.00 uur.  Tevens is het aanbod van de Deventer Schouwburg landelijk beter zichtbaar.

Nieuwe website
Naast telefonisch bestellen kunnen theaterliefhebbers vanaf 18 oktober terecht op de vernieuwde website van de Deventer Schouwburg. Het bestelproces op de nieuwe website is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en ook geschikt voor mobiel en tablet. Via de website is het mogelijk om 24/7 kaarten te bestellen.

Kaarten kopen aan de kassa
Natuurlijk blijft het mogelijk om kaarten te kopen in de stadsfoyer van het theater. De Deventer Schouwburg is dagelijks geopend van 8.30-17.30 uur en voorafgaand aan alle voorstellingen. De medewerkers stadsfoyer verkopen daar, naast een kopje koffie en een heerlijke lunch, ook theaterkaartjes. Vanaf de start van de verkoop voor het seizoen 2016 – 2017 heeft de Deventer Schouwburg ervoor gekozen de kaartprijzen te verlagen door de boekingskosten niet meer (inclusief) per kaartje te rekenen maar per bestelling. Vanaf 18 oktober worden deze boekingskosten (€ 3,25 per bestelling) ook gerekend aan de balie.