Praktijkopleider Van Lente wint TopCoach 2018 Datum November 8, 2018

Op woensdag 7 november 2018 organiseerde OTIB (het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf) de ‘TopCoach van het Jaar verkiezing 2018’ in het MediaPlaza van de Jaarbeurs in Utrecht. Uit 700 aanmeldingen zijn na een uitgebreide en gedegen selectieprocedure ruim 30 bedrijfsbezoeken gerold en uiteindelijk zijn er 3 finalisten gekozen (in 3 categorieën). Paul Christenhusz, de praktijkopleider van Van Lente Systeemintegratie uit Deventer is de winnaar in de categorie ‘Grootbedrijf’.

Paul Christenhusz is genomineerd door één van zijn leerlingen, “dit is de grootste blijk van waardering die ik kan krijgen”, aldus Christenhusz. "De award is een erkenning voor alle inzet en helpt het werk nog verder te verbeteren."

Van Lente Academie
Van Lente Systeemintegratie heeft in 2008 de Van Lente Academie opgericht omdat aansluiting met de praktijk voor technische schoolverlaters vaak ver te zoeken is. Reden genoeg voor Van Lente Systeemintegratie om jaarlijks flink te investeren in het opleiden van jong technisch talent. Met een erkende Academie kan beter ingespeeld worden op het vergroten van kennis en vaardigheden van leerlingen, waardoor kwaliteit, ook voor de toekomst, gewaarborgd wordt. Leerlingen krijgen de kans om vaardigheden aan te leren en te oefenen, vaardigheden die relevant zijn voor hun toekomstige beroep. Het motiveert de leerlingen en geeft hen inzicht in de eigen competenties.

“De investering levert veel op; goed personeel, energie, groei én erkenning, zoals het winnen van deze mooie prijs”, aldus directeur Cor de Best.

Bijlagen