RacketCentre.nl voor tennis, padel, badminton en squash Datum April 10, 2018

Op 2 april heeft RacketCentre.nl uit Deventer haar virtuele deuren geopend van de gelijknamige Webshop, welke is gespecialiseerd in zowel Tennis, Padel, Badminton en Squash artikelen
.
De Deventer initiatiefnemers van deze webshop zijn jarenlang fanatieke tennis, squash en sinds kort ook padelspelers, en uit passie voor de diverse racketsporten is deze goed gevulde webshop ontstaan. Door de jarenlange ervaring kunnen zij dan ook zowel beginners als gevorderden van gepast advies voorzien.



De webshop wordt binnenkort uitgerust met diverse productvideo’s en daar wil RacketCentre.nl zich ook in gaan onderscheiden t.o.v. andere webshops. Daar worden vaak artikelen geplaatst die technische productinformatie bezitten die de beginnende speler niet begrijpt. Door deze producttekst te vervangen door korte productvideo’s wordt de technische informatie stukken makkelijker begrepen en zal de klant eerder geneigd zijn om een product aan te schaffen.
 
Vooral de Padelsport is sterk in opkomst maar wordt binnen andere webshops doodgegooid met termen als ‘ Sweetspot’, ‘Round, Diamond of Teardrop’ zonder uitleg te geven wat het inhoud. RacketCentre.nl gaat binnenkort met o.a. de merken Adidas, Dropshot, Nexxo en Starvie rond de tafel om duidelijke productvideo’s te maken die de klant veel meer duidelijkheid verschaft over het desbetreffende product.

RacketCentre.nl is o.a. leverancier van de merken Adidas, Asics, Babolat, Dropshot, Head, Pacific, Polyfibre, Prince, Pro’s Pro, Talbot Torro, Wilson en Yonex. Naast rackets vindt u ook een willekeur aan tassen, ballen, shuttles, snaren, schoenen en accessoires.
 
Voor onze uitgebreide collectie kijk op http://www.racketcentre.nl
of ‘Like’ onze Facebookpagina: http://www.facebook.com/racketcentre.nl/