Van den Hove directeur-bestuurder Viking Film & Theater Datum September 12, 2018

Op 18 september aanstaande begint Rob van den Hove als directeur- bestuurder van Viking Film & Theater. Hij wordt het boegbeeld van de nieuwe organisatie die op 1 september is ontstaan uit de fusie van Filmhuis De Keizer en Theater Bouwkunde.

Van den Hove was recent onder meer werkzaam als horecamanager in Focus Filmtheater in Arnhem en als interim manager van Grand Café Het Gegeven Paard (onderdeel van TivoliVredenburg). Hij heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en opzetten van nieuwe horecaconcepten en horecabedrijven in de culturele sector, zoals restaurant Danel (onderdeel van TivoliVredenburg) en Stage kitchen & café (onderdeel van Stadstheater Zoetermeer).

Het bestuur van Viking Film & Theater is bijzonder blij met zijn komst. Voorzitter Johan Bunt: “Met Rob van den Hove beschikken we over een ervaren culturele ondernemer, die zijn sporen heeft verdiend als horecamanager in de cultuursector. Hij is een door de wol geverfde bedrijfsvoerder en daarmee de juiste man om met het bestaande team van de Viking een fantastische culturele uitgaansplek aan de IJssel te maken.”