Dubbel Ongeluk op de Knoop in Deventer Datum October 31, 2023

Op het verkeersknooppunt de Knoop in Deventer hebben zich vanavond kort na elkaar twee verkeersongelukken voorgedaan. Na het tweede ongeluk werd de N348 in de richting van Raalte volledig afgesloten voor verkeer.

Het eerste ongeluk vond plaats in de bocht van de Siemelinksdwarsweg, waar een auto op een andere auto botste. Terwijl de hulpdiensten bezig waren met de afhandeling van dit ongeval, vond iets verderop op dezelfde weg, bij de T-splitsing met de N348, een tweede ongeluk plaats. Hierbij botste een auto op een kraanwagen, waardoor de auto over de kop sloeg. Gelukkig bleef de bestuurder van de auto ongedeerd, maar hij wordt uit voorzorg nagekeken door ambulancepersoneel. De zwaar beschadigde auto zal worden afgesleept.



Als gevolg van de ongelukken is de N348 in de richting van Raalte tijdelijk afgesloten voor verkeer. Verkeer vanaf de Holterweg kan voorlopig alleen richting de snelweg A1 en rechtdoor de Snipperlingsdijk op. De bocht richting de Intratuin is eveneens afgesloten. Het is nog onduidelijk wanneer de weg weer volledig toegankelijk zal zijn voor verkeer. De hulpdiensten zijn ter plaatse om de situatie af te handelen en het verkeer in goede banen te leiden.

Foto's: Rens Hulman