Politie waarschuwt vandalen: jullie staan op beeld Datum January 17, 2022

Op instagram waarschuwt de politie in Deventer een groep vandalen dat ze zich moeten melden in verband met een vernieling van een bushokje op Nieuwjaarsnacht. Krijgt de poltie geen gehoor dan worden de beelden van de vernieling getoond in het programma Onder de Loep a.s. donderdag. 

We roepen jullie op om je bij ons te melden in verband met de vernieling. We hebben beelden van de vernieling en zien daarop dat jullie rond half één ‘s nachts met zwaar vuurwerk probeerden de bushalte ter hoogte van appartementencomplex Het Baken op te blazen. Dat mislukte, maar blijkbaar moest het hokje echt kapot. Want direct na de eerste ontploffing steken jullie nog een keer vuurwerk af in het hokje en die keer sneuvelt glas wel.
 
Behalve dat het mega zinloos is, levert het ook nog eens flinke financiële schade op. Jullie staan op beeld, maar we willen jullie de kans geven om jezelf bij ons te melden. Als je je bij ons meldt, voorkom je daarmee dat je aanstaande donderdag te zien bent in het programma Onder de Loep.

Ook eventuele getuigen roepen we op: heb je meer informatie, neem contact met ons op. Dat kan via een pb of via 0800-6070 . Vermeld dan even zaaknummer 2022004005


Bron en foto @Politie Oost Nederland