IGNITE Music Agency genomineerd voor Pop Promotie Prijs Datum March 30, 2021

Op maandag 29 maart maakte Poppunt Overijssel de drie genomineerden bekend voor de Pop Promotie Prijs Overijsel. Eén van die genomineerden is het muziek management- en boekingsbureau iGNITE! Music uit Deventer. Het bureau werkt met veel artiesten die studeerden- of wonen in Overijssel waaronder A Mili, de Hardstyle Pianist, Roos Blufpand, Diandra Faye, Judith van der Klip, Bassanova, Winwel, FRÉ en ISLE. 

Het verhaal van iGNITE! Music begint enkele jaren geleden aan de keukentafel waar Christian Fictoor uit Deventer en Nikolai Serda uit Amersfoort de eerste pennenstreken zetten voor het bedrijf. 
De insteek was vanaf het begin helder: talenten die het verdienen om gehoord en gezien te worden, helpen om een carrière op te bouwen. Zeker in de afgelopen jaren groeide het artiestenbestand van het bedrijf en daarmee ook het team door en inmiddels verzorgt het bedrijf management en boekingen voor zo’n 20 artiesten. 

Nikolai Serda (mede-eigenaar): “eigenlijk werken we voor- en met veel meer artiesten, want we coachen en begeleiden ook nog veel andere acts achter de schermen, zowel direct als ook via bijvoorbeeld ArtEZ en andere organisaties.” Hij vervolgt: “we zijn echt supertrots op de deze nominatie. We bestaan nog maar enkele jaren en werken met ons team elke dag keihard voor onze te gekke artiesten. Dit is echt een opsteker, zeker in deze voor onze industrie lastige tijden… Last but not least willen we ook de andere genomineerden: Pim Kokkeler van het Booster Festival en de band Tricklebolt van harte feliciteren met de nominatie.”

Op 10 april maakt de organisatie, tijdens het Booster Festival, de winnaar bekend van de prijs. 
Meer informatie is ook te vinden op de site van de organisator Poppunt Overijssel: https://www.poppuntoverijssel.nl/pop-promotie-prijs-genomineerden-bekend.

Foto: Serge Hasperhoven - Openingsshow 25 jaar Paul Elstak Gelredome 2019 met de Overijsselse iGNITE! Music artiesten: Hardstyle Pianist (Jisk Liefink), POSHA (Judith van der Klip) en het Hardstyle Pianist orkest.