Jubilerende De Kuip houdt open dag Datum May 12, 2022

 Om het 50 jarige bestaan van Gemeenschapshuis De Kuip te vieren met haar huurders, gebruikers en partners houdt De Kuip op zaterdag 21 mei een open dag. Tijdens deze dag zijn de zalen geopend voor het publiek, zijn er informatiestands en live demo’s.
 
De Kuip is op 21 mei geopend van 11 - 15 uur en de toegang is natuurlijk gratis. Maak op deze dag kennis met de gebruikers van De Kuip. Maar bekijk ook alle mogelijkheden welke het gemeenschapshuis te bieden heeft. De beheerders en bestuursleden van De Kuip zijn deze dag ook aanwezig voor al uw vragen.
 
KDV en BSO Eigenwijs
Ook Eigenwijs opent deze dag haar deuren. Kom hier gerust binnen voor een rondleiding. Maar ook is er van alles te doen voor de kinderen. Van een wedstrijd zaklopen tot blikgooien. En wie haalt het hoogste aantal punten met sjoelen? Of wil je graag geschminkt worden en ga je als vlinder of piraat naar huis? Of kom lekker springen op het springkussen in de sporthal van De Kuip.
 
Informatiestands en demo’s
Diverse huurders en partners van De Kuip presenteren zich in de sporthal en foyer tijdens de open dag. Ook zijn er diverse demo’s met dans, live muziek en sport. Deelnemers aan het open huis zijn; Base4Dance, Acupunctuur Buqi Nollen, La TalenTia, Plaatselijk Belang Colmschate, Popkoor Sh’Boom, Veron afdeling a10 Deventer, teken- en schilderclub, De IJsseldarters, Soos De Kuiperij, Het Stijlorkest en Op de plaats rust.
 
U vindt de alle informatie en het programma van het open huis op 50jaar.de-kuip.nl/openhuis/. U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer).