Lancering ‘Let’s Go’ Datum May 31, 2022

Waar is vanavond het beste feestje? Hoe is het om in Deventer te studeren? Waar kun je als student in Deventer allemaal terecht om te leren? De beste daghap en het goedkoopste drankje; waar haal je die? Allemaal belangrijke vragen waarop, na dinsdagavond 31 mei, via het gloednieuwe merk ‘Let’s Go’ een antwoord op te vinden is.

Het begon met een zevental Saxion studenten die voor de gemeente een onderzoek hebben gedaan naar de vraag: hoe maak je van Deventer een bruisende studentenstad? De eerste aanbeveling was wees ‘actief online’ doormiddel van een merk en een campagne moeten we huidige en aankomende studenten meenemen in het studentenleven in de stad.
Daar heeft Deventer Marketing samen met partners Saxion, Aventus en de Gemeente Deventer inmiddels gehoor aan gegeven en het is merk ‘Let’s Go’ ontwikkeld, speciaal gericht op informatievoorziening voor (en door) studenten. Op de website http://www.letsgo-indeventer.nl/ kun je terecht voor al je vragen met betrekking tot studeren in Deventer en op het instagram kanaal Letsgo.indeventer nemen 4 bevlogen studenten, de ‘creators’, het publiek mee in alle ins en outs van de stad.

Studenten hebben het de afgelopen coronajaren zwaar gehad en nieuwe studenten hebben weinig kans gehad om de stad echt te ontdekken. Dat het thema speelt, blijkt wel uit de aandacht die ervoor is ontstaan. Gelukkig zijn meerdere sleutelfiguren in de stad die zich druk maken om het lot van studenten. Het meest recente voorbeeld is het project student-en-leven. Hierbij hebben studentenverenigingen Nescio en Pro Deo onder leiding van Fonz Scheepstra van podium de Hip een serie aan evenementen heeft georganiseerd met ambassadeurs als wethouder Frits Rorink en Matthijs van Nieuwkerk.
 
Op 31 mei neemt ‘Let’s Go’ het stokje over van student-en-leven tijdens het merklanceringsfeest (tevens het eindfeest van student-en-leven). Daarmee is het antwoord op de vraag ‘Waar is vanavond het beste feestje’ al gegeven: om 20.00 uur in de Hip. Vrij toegankelijk voor alle studenten in de stad. Een perfecte avond om het studentenleven in Deventer te vieren, voor de tentamens en de zomervakantie.