Prijs voor brommobiel buurthuiskamer Zandweerd Datum May 15, 2019

Kern met Pit (initiatief van KNHM) daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Het kan om allerlei ideeën gaan: van het opzetten van een buurtmoestuin tot het organiseren van een dorpstoneelstuk. Als het je directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft. Sinds de start van Kern met Pit zijn er ruim 3000 lokale buurtprojecten gestart en opgebloeid. 

Het idee was om een Brommobiel in te zetten voor de buurt: De Zandweerd in Deventer. Iedereen heeft wel eens spullen die naar het Recycleplein van Circules-Berkel gebracht moeten worden, maar hebben niet het vervoer daarvoor. 
De vrijwilligers van de Buurthuiskamer willen daar graag bij helpen.  Samen met u, brengen ze uw (grof)afval naar het recycleplein met de Buurtbrom! In de toekomst willen ze dit nog verder graan uitbreiden met nieuwe ideeën. Het buurthuis heeft een jaar de tijd gehad om het idee te realiseren. Mocht het een succes worden zou je ook nog kans maken op een cheque van € 1000,-!  

Op donderdag 9 mei 2019 was het dan zo ver. Naar aanleiding van het ingestuurde plan, werd de cheque van €1000,- uitgereikt door Piet de Noord van Kern Met Pit. Natasja had de eer deze in ontvangst te mogen nemen, aangezien zij het plan had ingediend.De Buurthuiskamer was mooi versierd voor de gelegenheid en de vrijwilligers hadden voor lekkers bij de koffie gezorgd. De opkomst van geïnteresseerde buurtbewoners was boven verwachting! Daarna volgde een heerlijk uitgebreide lunch en uiteraard een groepsfoto bij de brommobiel.

Nieuwsgierig geworden? Op http://www.buurthuiskamerzandweerd.webnode.nl is alle informatie over onze stichting: Stichting Buurthuiskamer Zandweerd te vinden!