Christa Top-Uit den Bogaard erelid van Devinco Datum July 14, 2022

Tot haar grote verrassing is Christa Top – Uit den Bogaard op de Algemene Ledenvergadering van Korfbalvereniging Devinco op 6 juli jl. benoemd tot Erelid van de korfbalvereniging.
Afzwaaiend voorzitter Matthijs Rademaker roemde Christa als Dé regelaar binnen onze vereniging Devinco!


Met niet aflatende energie zet Christa zich 100% in om allerlei zaken te regelen voor Devinco, voor de club én voor de mensen die onze vereniging maken. Daarbij altijd met nieuwe ideeën én initiatief.

Vele functies heeft en bekleed zij binnen de vereniging oa; trainster/coach, technische commissie, ledenadministratie, kantine commissie, schoolkorfbalcommissie, sponsorzaken, kleding coördinator ontwerpster van het wedstrijdshirt van Devinco, de sociale media, diverse geldacties, de communicatie binnen Devinco, initiatiefneemster van het Palenproject, toernooien, Kangoeroeklup en Kangoeroegames.

Ze bedenkt ‘t niet alleen, ze doet!!
Christa brengt het enthousiasme voor het korfballen in Deventer over op iedereen die zij ontmoet, zowel binnen als buiten de vereniging. Daarmee is zij een prachtige ambassadrice voor de korfbalsport en voor Korfbalvereniging Devinco.

Onder een staande ovatie van de aanwezige leden, werd aan de sprakeloze Christa de erelid medaille, oorkonde en een bos bloemen overhandigd. Uiteraard mag een vermelding op de plaquette voor de eeuwige roem niet ontbreken.