De fietsrondes van Bathmen Datum July 31, 2020

Door Corona zijn de evenementen van Stichting Bathmen Promotie van dit jaar tot nu toe allemaal afgelast. Het Cultuurhuus in Bathmen heeft onlangs een verrassend midzomer stand-upcomedian middag georganiseerd, helemaal Coronaproof. En dat smaakt naar meer!

De maatregelen van de overheid zijn wederom versoepeld en de Stichting Bathmen Promotie meent dat het nu verantwoord en mogelijk is om Coronaproof fietstochten te organiseren. 

Natuurlijk geldt dat u thuisblijft bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Ook als iemand binnen het gezin of huishouden ook koorts en/of benauwdheid heeft, dan moet u thuisblijven.

Als u gezond bent, kunt u deze zomer (waarschijnlijk) twee keer deelnemen aan een fietstocht in Bathmen en wel op zondag 2 en 23 augustus. De fietstochten starten allemaal bij het Cultuurhuus Braakhekke. De afstanden variëren tussen 25 en 45 km. INSCHRIJVEN IS VERPLICHT en dit kan via www.cultuurhuusbraakhekke.nl of bij het Infopunt. U kunt starten tussen 13.00 en 13.30 uur of tussen 13.45 en 14.15 uur. Dit geeft u bij inschrijving al aan. U schrijft in voor een bepaalde datum en vol is vol, want er kunnen een maximaal aantal fietsers van 100 per keer meedoen. De kosten bedragen € 12,50 per persoon en hiervoor krijgt u onderweg een paar drankjes en hapjes en u betaalt bij inschrijving. Bij inschrijving ontvangt u per persoon een voucher. Deze lever je in bij Het Cultuurhuus op dag van de fietstocht. Dan krijgt u de route met daaraan gekoppeld de consumptiebonnen. 

De drankjes en hapjes worden gekocht bij lokale Bathmense ondernemers en voor het vermaak hebben wij contact gezocht met Bathmense verenigingen, artiesten en kunstenaars. De routes eindigen op De Brink in Bathmen. 

Houdt de website van Het Cultuurhuus Braakhekke en http://www.Bathmen.nlin de gaten voor meer informatie. Volg ook de Facebookpagina of het Instagramaccount van de Stichting Bathmen Promotie (Beleef Bathmen). 

Dus voorzichtig zeggen wij: in Battum is altijd wat te doen!