Goud voor team turnsters van SVOD Datum December 5, 2022

Afgelopen weekend was het zover: de turnsters van de dinsdag wedstrijdgroep van SVOD Deventer hadden hun eerste wedstrijd van het jaar. De turnwedstrijd is een teamwedstrijd, dat betekent dat de scores van de turnsters bij elkaar op worden geteld. Het team bestond uit Kim Lubberts, Aniek Lubberts, Tessa Scharenborg, Anna Weij en Elin Oosterveld. 

Er werd begonnen op vloer waar mooie oefeningen werden neergezet, waarbij vooral Elin's sierlijkheid duidelijk naar voren kwam. Sprong vinden ze een beetje spannend, maar door de juiste aanmoediging van elkaar wisten ze daar uitstekende scores neer te zetten. Kim had met een 10,550 zelfs de hoogste score van de wedstrijd. Op brug wist Tessa met haar salto van de brug af een mooie score voor het team te halen. Het laatste toestel balk werden de zenuwen in bedwang gehouden en werden er mooie punten binnengehaald door Kim, Aniek en Anna.

Bij de prijsuitreiking werd SVOD naar voren geroepen voor een eerste plaats! Totaal onverwacht, want een podiumplaats hadden ze van te voren alleen gehoopt. Toen ook bij het individuele klassement 3 x SVOD  (goud Kim, Aniek zilver en Tessa brons) werd genoemd bij de junioren, kon het feestje niet meer stuk en keerden de turnsters tevreden, met een grote glimlach en medaille om hun nek huiswaarts