Oproep aan alle biljartliefhebbers! Datum May 20, 2022

Woensdag 6 juli tot en met zondag 10 juli vindt in Zuidloo de vijfde editie van het Zuidleo Dos Open Air Biljarttoernooi plaats. Vier drukbezochte eerdere edities en de vele positieve reacties maakt dat Biljartvereniging Zuidleo Dos er tijdens deze vijfde jubileum editie een nog groter succes van gaan maken. 
 
Het toernooi vindt plaats in het weiland tussen de koeien, waar ruim 288 biljarters uit Bathmen en omstreken de strijd met elkaar aangaan voor de felbegeerde (officieuze) titel: Wereldkampioen Open Air Biljart. Ervaring met biljarten speelt geen enkele rol, wij bieden zowel een actieve als recreanten competitie aan. Woensdag tot en met vrijdag staat geheel in het teken van biljarten, waar 96 teams (drie deelnemers per team) strijden voor een felbegeerde plek in de finale op zondag. Op zaterdag en zondag na de finales organiseren wij ons bijbehorende feest Zuidloolands. Hiervoor zijn tickets te koop op https://zuidleodos.nl/zuidloolands-2022/. Ook tijdens het biljarten is het altijd één groot feest met muziek en gezelligheid in de tent.
 
De donderdag- en vrijdagavond zaten binnen een mum van tijd vol. Voor de woensdagavond (dit jaar voor het eerst een speeldag) zijn nog enkele plekken vrij! VOL=VOL.
 
Deelnemen? 
U kunt deelnemen aan een recreanten- of actieve poule. Deelnemen kan in teams van 3 personen. 
- Recreant: Alleen libre 
- Actief: Libre, bandstoten en 3 banden 
 
Inschrijven kan via de website?www.zuidleodos.nl