DLA ICT steunt de Deventer Schouwburg Datum April 11, 2019

De Deventer Schouwburg maakt al enkele jaren gebruik van de diensten van DLA ICT. Het ICT-bedrijf uit Doetinchem en Winterswijk is thuis in de cultuursector en verzorgt de volledige automatisering. Om de duurzame samenwerking te bezegelen, verlengde DLA ICT het sponsorcontract met de schouwburg. 

“Alle werkplekken van de schouwburg zijn opgenomen in de Cloud, bezoekers kunnen gebruikmaken van wifi en camerabewaking zorgt voor extra overzicht. Als sponsor zijn wij ook lid van Club 100, de Culturele Netwerkclub van de Deventer Schouwburg, waardoor we regelmatig klanten mee kunnen nemen naar voorstellingen. Dat wordt altijd erg gewaardeerd!”, vertelt Roy Baks, general manager bij DLA ICT.

Voor de Deventer Schouwburg zijn sponsoren cruciaal omdat deze de veelkleurigheid en veelzijdigheid van haar programmering garanderen. Dankzij sponsoring kan de Deventer Schouwburg veel van haar ambities waarmaken.

Alle sponsoren van de Deventer Schouwburg staan vermeld op de sponsorwand  bij de ingang van het theater en worden meegenomen in diverse uitingen