Fotoboek "Een wandeling door winters Deventer" Datum October 20, 2021

Een wandeling door winters Deventer in de coronawinter van ’20 ‘21 door Rob de Jong.
 
Wat een ellende was dat een jaar geleden. We stonden aan de vooravond van de avondklok en een schrale kerst zonder bezoek.
Kortom: het virus had ons stevig in de greep. In schril contrast met de hectiek van alledag stond de weldadige stilte in de natuur, in de straten en de steegjes en op de pleinen in Deventer.


Fotograferen is voor Rob de Jong, bekend als stadionspeaker bij Go Ahead Eagles, dé  ideale uitlaatklep. Rob de Jong leerde opnieuw naar zijn omgeving te kijken. In dit fotoboek neemt hij u mee op zijn wandelingen door Deventer en omgeving tijdens de winter van 2020-2021. Hij heeft veel foto´s kunnen maken van deze historische winter, waarbij de nadruk ligt op sfeer en de romantiek van Deventer. De mooiste foto´s staan in dit boek. Soms opgeluisterd met een kort verhaal.Dit boek zal u blijvend herinneren aan deze bijzondere winter in een bijzondere periode in ons leven. CoviD-19 zal ooit verdwijnen in deze vorm. Ook de winters zullen anders worden. Deventer in al haar pracht zal nog wel even blijven. Het boek, 112 pagina’s,  zal worden uitgegeven door de Deventer uitgever Corps9 Publishers.
Het beloofd een bijzonder boek te worden in een luxe uitgave, hard cover.

De voorverkoop van het boek is inmiddels gestart. De prijs in de voorverkoop is € 17,50.
Het boek zal eind november/ begin december van de persen rollen.
https://www.creatierijk.nl/voorinschrijving-wandeling-door-winters-deventer/