Mark Optiek: de opticien in het hart van Schalkhaar Datum December 4, 2020

Joost Bon van Mark Optiek in het centrum van Schalkhaar nam in 2011 de zaak van zijn neef Mark over.  De reden hiervoor was dat Mark ongeneeslijk ziek was en de zaak niet meer kon voorzetten.
 
Mark overleed in 2011 en Joost nam het besluit om de familiezaak en naam voort te zetten. Joost had inmiddels de opleiding tot opticien afgerond en was al geruime tijd werkzaam in de branche. De stap naar zelfstandig voelde goed en vol ambitie en enthousiasme ging hij aan de slag. Nu inmiddels 9 jaar later floreert de zaak weer als nooit tevoren en heeft Joost zijn draai helemaal gevonden.

Servicegerichtheid, flexibiliteit en de tijd nemen voor zijn klanten zijn de speerpunten van Mark Optiek. De klanten komen natuurlijk uit Schalkhaar, maar ook uit Deventer, Colmschate en Bathmen weten de klanten Mark Optiek te vinden. Gedegen advies staat voorop. In de winkel is professionele oogmeetapparatuur aanwezig, alsmede een grote collectie aan brillen en lenzen. Maar het belangrijkste is natuurlijk de expertise van Joost. Als gediplomeerd opticien geeft hij elke klant de persoonlijke aandacht met het bijbehorende deskundig advies

De winkel in het hartje van Schalkhaar is goed bereikbaar met ruime gratis parkeerplaatsen voor de deur.  Of het nu gaat om een oogmeting, een nieuwe bril,  lenzen, zonnebrillen op sterkte of kinderbrillen, Mark Optiek heeft een ruime collectie voor elk budget en smaak. Alle bekende en iets minder bekende merken kunt u hier vinden. Van exclusieve Italiaanse merken tot complete brillen van 149 euro voor volwassenen. 

De winkel aan de Pastoorsdijk 28a in Schalkhaar is van dinsdag t/m zaterdag geopend. Voor een oogmeting kun je even bellen met 0570-620089 of een Whatsapp sturen

Voor meer informatie surf naar http://www.markoptiek.nl