Nieuw de Audi Q3 35 TFSI e MHEV: Sportieve Luxe Datum November 17, 2023

De Audi Q3 35 TFSI e MHEV S-Edition uit 2022 van Gert van Keulen autobedrijf  is een ongeëvenaarde combinatie van sportiviteit, comfort en geavanceerde technologieën. Met zijn volledig zwarte exterieur, Audi Sport S-Line Exterieurpakket en 19" Lichtmetalen Velgen straalt deze auto pure klasse uit.



Geavanceerde Technologie voor een Premium Ervaring
Het MMI Grootbeeld Entertainmentsysteem met navigatie en Bluetooth, draadloze connectiviteit voor Apple Carplay & Android Auto, DAB+ Tuner en parkeersensoren met achteruitrijcamera maken elke rit een genot.



Comfort en Luxe in Detail
Binnenin bieden Leer-Alcantara S-Line Sportstoelen met stoelverwarming, een elektrisch wegdraaibare trekhaak (trekgewicht: 1800 kg), elektrische achterklep en ACC Adaptive Cruisecontrol een ongekende mate van comfort en gemak.

Veiligheid en Stijl Gecombineerd
Matrix LED Koplampen en LED verlichtingspakket met dynamische knipperlichten zorgen voor optimale veiligheid en stijl op de weg.



Garantie en Extra's
Deze Audi Q3 valt nog volledig binnen de fabrieksgarantie, met alle boekjes en 2 sleutels aanwezig. Voor een prijs van € 45.850,- vertegenwoordigt deze eersteklas auto een uitstekende investering in luxe en rijplezier.

In één oogopslag: sportief, luxueus en technologisch geavanceerd - de Audi Q3 35 TFSI e MHEV S-Edition biedt een rijervaring van topklasse. Ontdek deze parel op de weg en laat je betoveren door zijn indrukwekkende prestaties en uitstraling. Klik voor alle details op: https://www.gertvankeulen.nl/voorraad-occasions/audi/q3/audi-q3-35-tfsi-e-mhev-s-tronic-s-edition-sport-nl-autovol-opties/2864682/ of kom langs aan de Traasterdijk 1 in Bathmen voor een proefrit.