Steun Deventer ondernemers met cadeaubon Datum March 21, 2020

Help Deventer ondernemers deze moeilijke periode door en koop nu hun cadeaubonnen via http://www.cadeaubondeventer.nl

In deze tijd van strenge maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus, zijn de negatieve effecten voor de ondernemers in de horeca, winkeliers, culturele organisaties maar ook voor ondernemers in andere sectoren merkbaar.

Deze ondernemers kunnen alle hulp goed gebruiken en jij als inwoner of bezoeker van Deventer kunt deze ondernemers ook helpen! Dat kun je doen door de cadeaubonnen van je favoriete winkel, restaurant, kapper of welke ondernemer dan ook nu alvast te kopen.
Speciaal voor dit doel heeft Kommoitv creatieve communicatie de website http://www.cadeaubondeventer.nl in het leven geroepen.

Op deze site heb je een helder overzicht van Deventer ondernemers die cadeaubonnen aanbieden. Je koopt deze bonnen rechtstreeks bij de ondernemer. Zodra deze barre tijd voorbij is, kun je de bonnen bij de ondernemers verzilveren.

Het gebruik van de website en het plaatsen van een vermelding is gratis en zonder verplichtingen. Zo helpen we elkaar.
De lijst op de website is nog lang niet compleet dus weet je een ondernemer of ben je zelf een ondernemer die erop moet? Stuur Kommotiv dan een berichtje via de website of via post@kommotiv.nl.