Wolters Keukens hoofdsponsor Deventer Tennis Datum April 7, 2017

Wolters Keukens wordt voor de komende periode van 5 jaar de naamgever van het grootste tennistoernooi in de regio, de Deventer Kampioenschappen. 

De Wolters Keukens Deventer tenniskampioenschappen worden georganiseerd door de Stichting Tennispromotie Deventer. Dit jaar worden de kampioenschappen gehouden van 28 augustus t/m 3 september. Aan het toernooi kunnen alle tennissers aangesloten bij een van de tennisvereningen in de gemeente Deventer meedoen.
De finales worden dit jaar gehouden op Park Braband in Schalkhaar.

De Stichting Tennispromotie Deventer is erg blij dat ze Wolters Keukens
voor een lange periode hebben kunnen binden aan de tennissport in Deventer. Martin Bolderman, verantwoordelijk voor de sponsoring en pr geeft aan dat dit veel rust geeft. "Het is geweldig dat we een lokaal bedrijf als Wolters Keukens achter de tennisport hebben staan. Dit jaar spelen we de 46e editie van ons toernooi en met Wolters Keukens gaat het Deventer Tennis een mooie periode tegemoet. 

Jeugdtennis
Naast het hoofdsponsorschap van de Deventer Tenniskampioenschappen geeft Wolters Keukens ook het jeugdtennis een impuls. Sinds begin 2017 is Wolters Keukens ook naamgever geworden van de Deventer Jeugd Wintercompetitie. Hierdoor kunnen jeugdige tennistalenten in de winterperiode en het voorjaar tennisen in de diverse tennishallen in de regio.

Wolters Keukens meer dan alleen keukens
Wolters Keukens heeft 2 vestigingen in Deventer en in Lochem. UIteraard kun je hier terecht voor de verkoop en vakkundige montage van  kwaliteits keukens. Maar ook op het gebied van badkamers, sanitair en vloeren is Wolters het adres. Kom gerust eens langs in de showroom aan de Holterweg 84 in Deventer.