Hypotheek Plan Deventer: advies op maat Datum November 4, 2016

Hypotheek Plan Deventer is een lokale organisatie waar 3 zelfstandig werkende Erkende Financieel Adviseurs elke dag klaar staan om uw wensen voor een nieuwe woning om te zetten in een goed onafhankelijk hypotheekadvies.

“Dat betekent dat onze organisatie inmiddels al 10 jaar  werkt volgens een hoge standaard. We volgen jaarlijks diverse opleidingen om ons kennisniveau op peil te houden. Uiteraard hanteren we daarbij strikte gedragsregels” vertelt Casper Michorius, eigenaar van Hypotheek Plan Deventer

Samen met Robert Jan Trip, Jacco van Dijk en Fiona Haagsman verzorgen ze op basis van goed advies en vertrouwen de gewenste hypotheek op maat. Doordat Hypotheek Plan onafhankelijk is van banken en andere hypotheekverstrekkers krijgt de klant altijd de meest objectieve vergelijking. Renteontwikkelingen worden op de voet gevolgd, waardoor het team altijd de beste adviezen geeft over de hypotheekvorm die het beste bij de klant past

Maatwerk en persoonlijke begeleiding
Maatwerk in de keuze van hypotheekvormen en een persoonlijke begeleiding zijn speerpunten van Hypotheek Plan Deventer.  “Doordat we met bijna alle makelaars in Deventer samenwerken, kennen we de huizenmarkt in Deventer op ons duimpje. En een afspraak maken kan op elk gewenst tijdstip. Of het nu overdag, in de avonduren of het weekeind is. Wij staan voor u klaar”, aldus eigenaar Casper Michorius.
 
Gratis aankoopbegeleiding
Naast een goed hypotheekadvies doet Hypotheek Plan Deventer meer voor zijn klanten. Desgewenst bieden ze gratis aankoopbegeleiding. Ondersteuning van erkende financieel adviseurs die graag helpen om tot een verantwoorde aankoop te komen.  Op de website www.hypotheekadviseur-deventer.nu  is alle informatie te vinden.
 
Eerste huis kopen
Een eerste huis kopen is best spannend. Neem een persoonlijke financieel adviseur van Hypotheek Plan Deventer in de arm.  Persoonlijke begeleiding van oriëntatie tot afsluiten van de hypotheek,  altijd de laagste maandlasten en een solide check of deze lasten ook haalbaar zijn.

Loop eens binnen op onze hoofdvestiging aan de  Boedekerstraat 12. Voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. De koffie staat klaar. Even een belletje naar 0570-234110 kan natuurlijk ook.

Bron en foto: Deventer Extra